PureGym

Fitness classes at Northallerton Gym

From £26.99 per month

NO CONTRACT GYM - leave any time


Join nowMembership options

Classes

Whether you want to burn calories, build strength, or simply get fit and have fun, we have classes for all goals, suitable for all abilities! There's a huge variety of fitness classes each week included in your membership - simply log in and book on the website, or via the free PureGym app.

Class information shown here is only representative of the last update and may vary. To access live booking information including availability and class instructors, please log in.

Today

ClassTime (Duration)
Class info
  • Bootcamp

    07:00 (30 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    09:15 (45 mins)
  • Bodytone

    12:30 (30 mins)
  • Circuits

    17:30 (45 mins)
  • Bodytone

    18:30 (45 mins)
  • Kettlebell

    19:30 (30 mins)

Tomorrow

ClassTime (Duration)
Class info
  • Burn It

    07:00 (30 mins)
  • Bodytone

    09:15 (45 mins)
  • Metcon

    12:30 (30 mins)
  • Pump

    17:30 (45 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    18:30 (45 mins)

Thursday
27 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • Circuits

    06:45 (45 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    09:15 (45 mins)
  • Kettlebell

    10:15 (30 mins)
  • Burn It

    12:30 (30 mins)
  • Functional

    17:30 (30 mins)
  • Bodytone

    18:15 (45 mins)

Friday
28 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • STRENGTH 30

    07:00 (30 mins)
  • Circuits

    09:15 (45 mins)
  • Bodytone

    12:30 (30 mins)

Saturday
29 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • Bootcamp

    08:30 (45 mins)
  • Bodytone

    10:00 (45 mins)

Sunday
30 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • Burn It

    08:30 (30 mins)
  • Circuits

    09:30 (45 mins)

Monday
1 July

ClassTime (Duration)
Class info
  • Circuits

    06:45 (45 mins)
  • Kettlebell

    08:45 (30 mins)
  • Metcon

    09:15 (30 mins)
  • Bootcamp

    12:30 (30 mins)
  • Burn It

    17:30 (30 mins)
  • Pump

    18:15 (45 mins)
  • Step

    19:15 (30 mins)
  • Stretch

    20:00 (30 mins)

Tuesday
2 July

ClassTime (Duration)
Class info
  • Step

    06:30 (25 mins)
  • Bootcamp

    07:00 (30 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    09:15 (45 mins)
  • Bodytone

    12:30 (30 mins)
  • Circuits

    17:30 (45 mins)
  • Bodytone

    18:30 (45 mins)
  • Functional

    19:30 (30 mins)

Wednesday
3 July

ClassTime (Duration)
Class info
  • Burn It

    07:00 (30 mins)
  • Bodytone

    09:15 (45 mins)
  • Metcon

    12:30 (30 mins)
  • Pump

    17:30 (45 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    18:30 (45 mins)
  • STRENGTH 30

    19:30 (30 mins)

Thursday
4 July

ClassTime (Duration)
Class info
  • Circuits

    06:45 (45 mins)
  • Pump

    09:15 (45 mins)
  • Step

    10:15 (30 mins)
  • Kettlebell

    12:30 (30 mins)
  • Functional

    17:30 (30 mins)
  • Bodytone

    18:15 (45 mins)

Friday
5 July

ClassTime (Duration)
Class info
  • STRENGTH 30

    07:00 (30 mins)
  • Circuits

    09:15 (45 mins)
  • Burn It

    12:30 (30 mins)

Saturday
6 July

ClassTime (Duration)
Class info
  • Bootcamp

    08:30 (45 mins)
  • Bodytone

    10:00 (45 mins)

Sunday
7 July

ClassTime (Duration)
Class info
  • Burn It

    08:30 (30 mins)
  • Circuits

    09:30 (45 mins)

Monday
8 July

ClassTime (Duration)
Class info
  • Circuits

    06:45 (45 mins)
  • Kettlebell

    08:45 (30 mins)
  • Metcon

    09:15 (30 mins)
  • Bootcamp

    12:30 (30 mins)
  • Burn It

    17:30 (30 mins)
  • Pump

    18:15 (45 mins)
  • Step

    19:15 (30 mins)
  • Stretch

    20:00 (30 mins)

Tuesday
9 July

ClassTime (Duration)
Class info
  • Step

    06:30 (25 mins)
  • Bootcamp

    07:00 (30 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    09:15 (45 mins)
  • Bodytone

    12:30 (30 mins)
  • Circuits

    17:30 (45 mins)
  • Bodytone

    18:30 (45 mins)
  • Functional

    19:30 (30 mins)

Wednesday
10 July

ClassTime (Duration)
Class info
  • Burn It

    07:00 (30 mins)
  • Bodytone

    09:15 (45 mins)
  • Metcon

    12:30 (30 mins)
  • Pump

    17:30 (45 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    18:30 (45 mins)
  • STRENGTH 30

    19:30 (30 mins)