PureGym

Fitness classes at Ashton Under Lyne Gym

From £16.99 per month

NO CONTRACT GYM - leave any time


Join nowMembership options

Classes

Whether you want to burn calories, build strength, or simply get fit and have fun, we have classes for all goals, suitable for all abilities! There's a huge variety of fitness classes each week included in your membership - simply log in and book on the website, or via the free PureGym app.

Class information shown here is only representative of the last update and may vary. To access live booking information including availability and class instructors, please log in.

Today

ClassTime (Duration)
Class info
  • Cycle

    06:30 (30 mins)
  • SWEAT 45

    09:15 (45 mins)
  • Cycle

    12:30 (30 mins)
  • Pump

    17:15 (45 mins)

Tomorrow

ClassTime (Duration)
Class info
  • SWEAT 45

    09:00 (45 mins)
  • Bodytone

    10:00 (45 mins)
  • Burn It

    12:30 (30 mins)

Sunday
26 May

ClassTime (Duration)
Class info
  • STRENGTH 45

    09:00 (45 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    10:00 (30 mins)
  • Cycle

    12:15 (30 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    13:00 (30 mins)

Monday
27 May

ClassTime (Duration)
Class info
  • STRENGTH 30

    09:15 (30 mins)
  • SWEAT 30

    17:30 (30 mins)
  • Absolute Abs

    18:00 (15 mins)
  • Step

    18:15 (30 mins)
  • Cycle

    18:30 (30 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    19:00 (45 mins)

Tuesday
28 May

ClassTime (Duration)
Class info
  • Legs, Bums & Tums

    06:30 (30 mins)
  • Cycle

    09:30 (30 mins)
  • Metcon

    17:30 (30 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    18:00 (45 mins)
  • Bodytone

    19:00 (45 mins)

Wednesday
29 May

ClassTime (Duration)
Class info
  • Circuits

    06:30 (45 mins)
  • Metcon

    09:10 (30 mins)
  • Absolute Abs

    09:45 (15 mins)
  • SWEAT 45

    17:15 (45 mins)
  • Burn It

    18:15 (30 mins)
  • Bodytone

    19:15 (30 mins)

Thursday
30 May

ClassTime (Duration)
Class info
  • Metcon

    06:30 (45 mins)
  • Cycle

    09:30 (30 mins)
  • Metcon

    12:30 (30 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    17:30 (45 mins)
  • Circuits

    18:30 (45 mins)

Friday
31 May

ClassTime (Duration)
Class info
  • Cycle

    06:30 (30 mins)
  • SWEAT 45

    09:15 (45 mins)
  • Cycle

    12:30 (30 mins)
  • Pump

    17:15 (45 mins)

Saturday
1 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • SWEAT 45

    09:00 (45 mins)
  • Bodytone

    10:00 (45 mins)
  • Burn It

    12:30 (30 mins)

Sunday
2 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • STRENGTH 45

    09:00 (45 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    10:00 (30 mins)
  • Cycle

    12:15 (30 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    13:00 (30 mins)

Monday
3 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • Cycle

    06:30 (30 mins)
  • STRENGTH 30

    09:15 (30 mins)
  • Absolute Abs

    09:45 (15 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    12:30 (30 mins)
  • SWEAT 30

    17:30 (30 mins)
  • Absolute Abs

    18:00 (15 mins)
  • Step

    18:15 (30 mins)
  • Cycle

    18:30 (30 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    19:00 (45 mins)

Tuesday
4 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • Legs, Bums & Tums

    06:30 (30 mins)
  • Cycle

    09:30 (30 mins)
  • Bodytone

    12:30 (30 mins)
  • Metcon

    17:30 (30 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    18:00 (45 mins)
  • Bodytone

    19:00 (45 mins)

Wednesday
5 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • Circuits

    06:30 (45 mins)
  • Metcon

    09:10 (30 mins)
  • Absolute Abs

    09:45 (15 mins)
  • STRENGTH 30

    12:30 (30 mins)
  • SWEAT 45

    17:15 (45 mins)
  • Cycle

    18:30 (30 mins)
  • Bodytone

    19:15 (30 mins)

Thursday
6 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • Metcon

    06:30 (45 mins)
  • Cycle

    09:30 (30 mins)
  • Metcon

    12:30 (30 mins)
  • Legs, Bums & Tums

    17:30 (45 mins)
  • Circuits

    18:30 (45 mins)

Friday
7 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • Cycle

    06:30 (30 mins)
  • SWEAT 45

    09:15 (45 mins)
  • Cycle

    12:30 (30 mins)
  • Pump

    17:15 (45 mins)

Saturday
8 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • SWEAT 45

    09:00 (45 mins)
  • Bodytone

    10:00 (45 mins)
  • Burn It

    12:30 (30 mins)